work b*tch,

 
I dag var en otroligt produktiv dag på jobbet med packning inför pride, och en hel del spring fram och tillbaka. Även lyckats kolla på dokumentärer på netflix och vill bara informera att alla borde se:
1. super size me - som handlar om hur kroppen blir av att bara äta snabbmat, egentligen bara mcdonalds så att säga. Kom ihåg att man helst bara ska äta snabbmat en gång i månaden, äter man mer så skadar ni fysiskt er kropp. Så titta på den om ni inte gjort det förut.
2. blackfish - handlar om seaworld, späckhuggare och hur livet är för dem när det är fångade. Det påverkade mig rejält. En hel del människor som dött och blivit skadade för att späckhuggarna inte klarar av att leva instängda. Det ska banne mig leva i det fria. Zoo borde inte finnas och det är min åsikt. Tycker det är riktigt vidrigt.
3. the cove - som jag sitter och kollar på nu handlar om delfiner i de stora delarna men även valar. Hur alla blir slaktade och sålda. Hur en del i Taiji, Japan, behandlar delfiner så jävla vidrigt att mitt hjärta brister och återigen förlorar jag hoppet för mänskligheten. Ric O'barry är personen som skapat denna dokumentär och han är riktigt grym! Önskar jag kunde vara mer som honom, och inte bry mig om att bli arresterad för att rädda dessa liv.
 
Iallafall, utöver det så har jag faktiskt tagit mig ikragen och tränat idag. Otroligt skönt men fan har man inte tränat ordentligt på 6 år utöver PW, och intervaller så suger verkligen styrketräning. 15min uppvärmning 50 reps på ben, armar och rygg. 400reps på hopprep, och sen 20 situps och lite lite verkligen lite planka. Haha! Men fan känner av delar i min kropp som jag inte ens eller kroppen ens visste att jag hade muskler på. Nu är jag trött som attan vilket känns underbart. En riktig tränings trötthet. 
 
Nu ska jag kolla klart på the cove och sen titta på en del dokumentär. Har ni tips, så skriv gärna några!