De sju gyllene orden,

Det ligger någonting i det du säger. Jag har nyligen fått lära mig att de sju gyllene orden kan, ska och kommer att rädda dig ur olika typer av situationer. Bra, jobbiga, konstiga, trevliga och rätt så absurda situationer. Du kanske sitter där med en vän som låter lite halvt nedlåtande. En kollega som helt enkelt ville ge dig den där jobbrelaterade komplimangen, men du vet inte alls hur du ska ta emot den. Eller familjemedlemmen som tyckte du hade gått över gränsen. Ja, det finns många situationer som du kommer kunna använda dig av de sju gyllene orden - och jag borde veta, för den blev använd på mig.
 
Jag har aldrig riktigt haft svårt med att säga vad jag tycker om olika ämnen, vare sig det handlar om mat, pengar, livsöden, mode, filmer eller dylikt. Så när jag står där i en korridor och bollar idéer med en människa som jag ser upp till, som jag vet kommer att lära mig stora ting - så var jag kanske inte riktigt redo att få en annan bild av hen eller av världen vi lever i. Diskussionen rullar på som den ska, tillslut hamnar vi vid en vägkant, en vägkant som handlar just om hantering av människor. ( Sidnot - Jag tycker om när människor gör det dem är tillsagda, jag tycker om att de blir gjort på en gång och jag tycker även om respekt. ) Jag tycker inte man behöver gillar varenda varelse som rör vid din arm, utan jag tycker snarare att man ska respektera varenda varelse, även om det råkar vara någon du inte alls håller med. Det är inte svårare än så, respekten behöver hellre inte handla om acceptans på de viset att du blir skadad, utan det handlar om att finna sig i samma värld - att kunna röra sig runt varandra utan att känna sig hotad, skadad eller ensam. Så avslutades vår disukssion, tystnaden uppstod lite lätt och då sker det, hen använder sig av de sju gyllene orden... Det ligger någonting i det du säger, Amanda. 
 
VADÅ? Ligger någonting i det jag säger?!?! - Diskussion tack, ge mig din synpunkt, ge mig din analys och snälla, dina funderingar kring min åsikt. Haha, nej, hen valde att respektera mina synpunkter, mina analyser och mina åsikter. Hen valde att se över sina egna behov, och låta mig få känna att de jag sa var och är också viktigt. Hörrni folket, där kom det, beviset att denna människan kommer att lära mig stora ting. Kommer att ge mig en inblick till en värld där man hanterar människor, livet och sig själv med en klackspark. Mer förståelse, mer respekt, och mer av de sju gyllene orden - tack. 
allt möjligt - favorit - livet - tankar - tips